ASSEMBLY Summer 2011 järjestetään 4.8-7.8 Hartwall Areenalla, Helsingissä.

Ryhmätilaus pitäisi taaskin saada järjestettyä. Ryhmätilauksen minimikoko on 15 tietokonepaikkaa. Ryhmätilauksen hyötyjä on yksittäsiä ostajia aikasempi ostovouro ja vierekkäiset paikat tietenki. Jos olet tulossa ystävien kanssa niin ilmoita vain oikea määrä tietokonepaikkoja niin asia on kunnossa.

Lipunmyynti alkaa 29.5.2011 ja hintaa kertyy tietokonlipulle 68€ ja pelkälle sisäänpääsylipulle 38€. Tietokonelippu sisältää sisäänpääsylipun.

Tietokonepaikkojen sijainniksi olisin ehdottamassa samaa sijaintia kuin viime vuonna. Eli b14 ja b15 rivien käytävänpuoleiset paikat. Koska areenatasolla on tunnelma aina katossa (yleensä myös sen yli), lähellä screeniä, voi suuremmallakin porukkalla ihmetellä jonkun koodaamia metapalloja, lyhyt roudausmatka, vessat lähellä, helppo liikkua kun ei tarvise sujahdella ahtaissa kujissa liikkua.

Maksaminen menisi samalla perjaatteella kuin viime vuoden Summerin maksujen kanssa eli rahojen täytyy näkyä tililläni päivää ennen ostoa eli viimeistään 28.5.2011 pitää rahat näkyä tilillä. Laitan tilinumeron (Nordea) tulemaan sähköpostilla, kun ollaan saatu kokoon 15 henkeä.

Lippujen siirto tapahtuu jälleen Assemblyn oman lipunmyyntijärjestelmän kautta. Eli sinun pitää olla rekisteröitynyt sinne ja ilmoitaa osallistumislomakkeessa sama sähköposti, mikä sinulla on tilauspalvelussa. Muuten tulee ongelmia lippujen siirossa.

Yhteydenotot mieluiten irkissä Henkru @ IRCnet, Quakenet. Mailia voi laittaa henri.nurmi@kapsi.fi

"Assyt tulee, Tule sinäkin!" - KilledWhale

Copyright 2009-2012 Henkru All rights reserved